Pechhulp 24/7

24/7 Pechhulp via Autobedrijf Heerjansdam

Hebt u het weleens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met onze Pechhulp service  weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp. Een geruststellend gevoel.

 Of u nu ergens in Europa bent gestrand of thuis voor de deur, met één telefoontje zet u de Pechhulp service in gang. Deze gaat na of uw auto ter plaatse kan worden gerepareerd. Is reparatie niet mogelijk of is uw auto niet meer verkeersveilig, dan brengen we deze naar Autobedrijf Heerjansdam of een collega bedrijf in de buurt, ook in het buitenland. Als het nodig is, kunt u de eerste twee werkdagen binnen Nederland of de eerste vier dagen in de rest van Europa rekenen op vervangend vervoer. Kortom, we staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Betaal niet langer te veel

Wilt u een jaar verzekerd zijn van pechhulp in Nederland?  Dat kost u slechts € 39,95 - pechhulp voor Europa incl. Nederland kost u slechts €. 49,95

 Gelijkwaardig vervangend vervoer – max. 30 dagen

Hebt u behoefte aan een grotere auto of een auto met trekhaak? Kies dan voor onze pechhulp gelijkwaardig vervangend vervoer. Voor slechts € 69,95  krijgt u Europa dekking en een gelijkwaardige auto (maximaal 30 dagen). Zo kunt u altijd onbezorgd uw vakantie voortzetten.

 Extra verzekering voor uw caravan of aanhanger

In combinatie met onze uitgebreide dekking voor vervangend vervoer bieden wij ook aanhangwagendekking. Voor slechts € 15,05 extra bent u verzekerd van hulp bij pech aan uw caravan of aanhangwagen.

 Ook voor auto’s ouder dan 9 jaar hetzelfde tarief!

Direct pechhulp aanvragen?

U kunt onze pechhulp aanvragen of verlengen als uw auto bij ons in onderhoud is. Maak hier een afspraak voor onderhoud en dan kunt u meteen de pechhulp aanvragen.