Skip to main content

Over Bosch Car Service Heerjansdam

Autobedrijf Heerjansdam is al sinds 1958 het vertrouwde adres voor alle mogelijke reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan personenwagens, caravans, aanhangwagens en lichte bedrijfswagens. Wij zijn reeds vanaf onze oprichting lid van de BOVAG en voeren al onze werkzaamheden uit onder de BOVAG Garantiebepalingen.

 

Onze missie is een tevreden klant, die graag bij ons terug komt. Onze visie om dat te bereiken is het bieden van service en kwaliteit, openheid naar de klant en volledige inzet van directie en medewerkers.

 

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties dan kunt u ons bereiken via 078-677 13 66 even vragen naar Dries Hoftijzer (eigenaar) of Micha Venema (chef-werkplaats)  - via e-mail info@heerjansdambv.nl of via onze App die u kunt downloaden in de Appstore of de Google Play Store.

 

Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. Wij bespreken vooraf of er gewacht kan worden, is dit niet mogelijk dan bespreken wij of er behoefte is voor vervangend vervoer, haal en brengservice of dat wij de klant even thuis brengen. Het vervangend vervoer moet wel vooraf gereserveerd worden en kan bestaan uit een milieu vriendelijke personenwagen, een kleine bestelwagen of een leenfiets. Voor de wachtende klant is er een wachtruimte voorzien van WIFI en diverse lectuur om de tijd door te komen. Voor de klant die tijdens het wachten wil doorwerken is er op sommige dagen een bureau beschikbaar. Het is wel aan te raden dit vooraf te bespreken om teleurstelling te voorkomen.

 

Ook voor de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto bent u bij Autobedrijf Heerjansdam aan het juiste adres. Wij verzorgen al vele jaren de aanschaf van diverse merken nieuwe auto’s voor onze klanten, natuurlijk met behoud van de fabrieksgarantie. De gebruikte auto’s worden afgeleverd met 3 tot 24 maanden garantie, hiertoe hebben wij een uitgebreid garantieprogramma.

De montage van diverse accessoires is voor het werkplaatsteam geen enkel probleem, wij zijn een officieel erkend SCM inbouwstation voor alarm- en startblokkeersystemen en monteren moeiteloos de modernste snufjes in uw auto, zoals diverse carkits voor het handsfree bellen, parkeersensoren voor het feilloos inparkeren, DVD spelers om de kinderen te plezieren en navigatiesystemen om zonder problemen elke gewenste bestemming te bereiken en de files te omzeilen